
چه عاداتی ما را به یک توسعه دهنده جلویی بهتر تبدیل می کند؟ یک توسعه دهنده فرانت اند به چه مهارت هایی نیاز دارد؟ در این مقاله قصد داریم به طور خلاصه به این سوالات پاسخ دهیم.
به این سوالات می توان به روش های مختلفی پاسخ داد، اما در این مقاله می خواهیم به این سوالات به صورت ساده و به دور از عوارض رایج پاسخ دهیم و 7 تکنیک را ارائه دهیم که به شما کمک می کند تا از رقبای خود متمایز شوید.
مقاله پیشنهادی: یک برنامه نویس فرانت اند چه کاری انجام می دهد؟
نکته شماره 1: همیشه به تحقیق و مطالعه در مورد مهارت های front-end و تجربه کاربری ادامه دهید
چیزی که برخی از توسعه دهندگان فرانت اند نمی دانند این است که اگر به فکر کسب مهارت هایی باشند که متخصصان UX در آنها خوب هستند، موفق تر خواهند بود. یکی از مفیدترین کارها برای موفقیت در دنیای فرانت اند، آشنایی با موضوعات تجربه کاری است. به خصوص اگر در این زمینه تازه کار هستید.
در شرایطی که نیاز به یادگیری و تمرین در حین انجام است، تمرین بدون دانش اولیه کمک چندانی نخواهد کرد. درست است که می توانید با آزمون و خطا آشپزی را به خودتان آموزش دهید، اما اگر ابتدا چند دستور پخت و تکنیک را یاد بگیرید، نتیجه بهتری خواهید گرفت.
یکی از نکات مهمی که باید به دنبال آن بود، یافتن منابع کارآمد و ارزشمند است. بهتر است مدتی را صرف جستجوی منابع آموزشی با کیفیت کنید. جدا از این، کتاب های آموزشی خوبی هم در این زمینه وجود دارد.
اگر جزو افراد تحقیق محور هستید و به دنبال منابع غنی در این زمینه هستید دو سایت را پیشنهاد می کنم گروه NNG و رجوع به بمرد شود. این دو سایت نکات ارزشمندی برای تجربه کاربری ارائه می دهند که شما به عنوان یک توسعه دهنده فرانت اند می توانید از آنها استفاده کنید.
نکته شماره 2: فراتر از طراحی بروید تا موضوعات مرتبط را بشناسید
از آنجایی که شغل توسعه front-end موضوعات مختلفی را پوشش می دهد، برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده با تجربه، باید به یادگیری موضوعات بین رشته ای فکر کنید. به عنوان مثال، روانشناسی یکی از مهم ترین موضوعاتی است که متخصصان وب باید به آن توجه کنند. یکی از اصول مهمی که در طراحی ظاهر یک وب سایت باید در نظر بگیرید، روانشناسی رنگ ها است.
رنگ ها نقش عجیبی در موفقیت یک سایت دارند، پس از روانشناسی رنگ ها غافل نشوید. همچنین کسب دانش در مورد نحوه تعامل مردم با وب سایت ها و رسانه های دیجیتال را در نظر بگیرید. درک الگوهای ذهنی افراد به شما کمک می کند الگوهای بهتری را برای کاربران خود طراحی کنید. درک بهتری از اهداف تجاری شرکت و حوزه فعالیت آن کسب کنید.
به علاوه، یادگیری برقراری ارتباط موثر، مشارکت در یک تیم یا مدیریت یک پروژه می تواند به شما کمک کند تا با تکنیک های بین فردی احساس بهتری داشته باشید. سعی کنید به یادگیری مهارت هایی فکر کنید که مورد علاقه شما هستند، اما اطلاعات کمی در مورد آنها دارید. اگر مدتی را روی این موضوع صرف کنید، از اینکه بدانید چگونه می تواند بر بهبود عملکرد شما تأثیر بگذارد شگفت زده خواهید شد.
پیشنهاد مقاله: الگوریتم چیست و چرا دانستن آن مهم است؟
نکته شماره 3: تخصص اصلی خود را به عنوان یک توسعه دهنده فرانت اند پیدا کنید
کسانی که به تازگی وارد دنیای حرفه ای تخصص خود می شوند باید دانش جامعی از مبانی رشته خود کسب کنند. به همین دلیل بایدها و نبایدهای این حوزه را با دقت یاد بگیرید. به عنوان مثال، یک نمای کلی از چیستی یک توسعهدهنده فرانتاند، شرح وظایف آنها و کارهایی که باید انجام دهید را ببینید.
پس از آن، بهتر است خود را به عنوان یک متخصص در یک زمینه طراحی متمایز کنید، بنابراین بد نیست نگاهی به حوزه هایی بیندازید که به شما امکان می دهد روی پروژه های بزرگتر کار کنید. برای مثال، تصمیم بگیرید که آیا میخواهید روی توسعه عناصر تعاملی با جاوا اسکریپت کار کنید یا به طراحی موبایل یا تجربه نوشتن (نوشتن UX) علاقه دارید.
در هر صورت باید روی دامنه ای که می خواهید وارد شوید سرمایه گذاری کنید تا بتوانید در آن زمینه متخصص شوید. این ممکن است در نگاه اول وقت گیر باشد، اما مطمئن باشید که در پایان راه به نتایج عالی دست خواهید یافت. ما مهارت T شکل را تعادل بین وسعت و عمق دانش می نامیم.
شما دانش گسترده ای از این ناحیه (بالای T) و سپس دانش عمیق آن منطقه (ستون فقرات T) دارید. توسعه یک مجموعه مهارت به شکل T به شما کمک می کند تا خود را بهتر معرفی کنید و ارزش بی نظیری را برای تیم به ارمغان بیاورید.
راه حل شماره 4: با دیگر توسعه دهندگان فرانت اند تعامل کنید
گفتگو و تعامل با طراحان در مورد تخصص و محیط کاری آنها یکی از بهترین راه ها برای توسعه مهارت های شخصی و کسب دانشی است که شاید در ابتدای کار خود به عنوان یک طراح نمی دانستید. کسانی که برای اولین بار به سراغ مشاغل توسعه وب می روند باید به طور منظم با متخصصان این حوزه تعامل داشته باشند تا در موضوعاتی مانند طراحی وایرفریم دانش کسب کنند.
البته این چیز بد یا اشتباهی نیست، زیرا همه توسعه دهندگان در ابتدا با چنین مشکلاتی مواجه می شوند. خوب است بدانید که برخی از کارشناسان با هدف تازه کردن حافظه به توسعه دهندگان تازه کار کمک می کنند، زیرا افراد با تجربه بدشان نمی آید که با تکرار الگوهای طراحی خاص، حافظه خود را تازه کنند تا راه حلی برای مشکلات موجود پیدا کنند. هرچه بیشتر با توسعه دهندگان باتجربه صحبت کنید، مهارت های شما بیشتر می شود.
اگر دوستی ندارید که یک توسعه دهنده فرانت اند باشد، ساده ترین کار این است که به یک انجمن آنلاین بپیوندید. کافی است در این زمینه در گوگل جستجو کنید و طیف گسترده ای از انجمن ها در اختیار شما قرار خواهد گرفت که در آن افراد حرفه ای فعال هستند.
نکته شماره 5: راه حل های مختلف را کاوش و آزمایش کنید
به ندرت پیش می آید که کسی بهترین راه حل را برای یک مشکل طراحی پیدا کند. بنابراین، همیشه در نظر گرفتن طیف گسترده ای از راه حل های ممکن ارزشمند است. یک نقطه شروع خوب، یافتن برنامه ها و پروژه های مشابهی است که کد منبع آنها به صورت رایگان در اینترنت در دسترس است. به عنوان مثال، اگر با مشکلات تجربه کاربری روبرو هستید، یک کتابخانه الگو مانند الگوهای رابط کاربری و Ptrns اطلاعات ارزشمندی را ارائه می دهد.
راه هوشمند دیگر برای یافتن الگوهای طراحی، یافتن پروژه های مشابه در سایت های نمونه کار است: دریبل زدن و این یک قو است. این رویکرد به ویژه هنگام کار بر روی نمونههای اولیه خود ارزشمند است، زیرا این پروژهها میتوانند به شما ایدههایی برای یافتن الگوهای طراحی مناسبی که دیگر توسعهدهندگان قبلاً روی آن تمرکز کردهاند، ارائه دهند.
چرا توسعه دهندگان آن الگوی طراحی را انتخاب کردند و آیا استدلال آنها ربطی به پروژه من دارد؟ انجام این کار به شما کمک می کند تا احتمالات مختلف را هنگام تصمیم گیری برای ساخت نمونه اولیه یا وایرفریم ارزیابی کنید. همچنین به شما در استراتژی پروژه های بعدی کمک می کند.
نکته 6: چرا طوفان فکری و موضوعات را تمرین کنید
در حالی که Wireframing تعاملات کاربر محور مهارتی است که به وضوح به عنوان یک توسعهدهنده فرانتاند یا طراح تجربه کاربری به آن نیاز دارید، توضیح اینکه چرا یک طرح را بر دیگری انتخاب کردهاید یک مهارت تخصصی است.
بهعنوان یک توسعهدهنده مبتدی، توضیح اینکه چرا در پس تصمیمهای شما برای ساختن یک مجموعه کارآمد مهم است.
برای تأثیرگذاری بیشتر، سعی کنید به برخی از تحقیقات کاربری که برای پروژه انجام داده اید یا برخی از تحقیقات کاربران قبلاً منتشر شده مراجعه کنید.
به عنوان مثال، اگر بخشی از یک تیم طراحی هستید، بهتر است کار خود را به سایر اعضای تیم نشان دهید و بازخورد آنها را دریافت کنید. روش فوق به شما امکان می دهد نقاط ضعف طراحی خود را برطرف کنید.
نکته شماره 7: از جلسات گذشته نگر برای تقویت مهارت های خود استفاده کنید
همه توسعه دهندگان و برنامه نویسان به پروژه خود فکر می کنند، اما تنها تعداد کمی از آنها قادر به انجام آن به درستی هستند.
مانند نخ دندان کشیدن، همه ما می دانیم که مهم است، اما معمولاً آن را با دقت انجام نمی دهیم یا اساساً نمی دانیم چگونه آن را به درستی انجام دهیم.
انجام بررسی های سریع می تواند به حل مشکلات ارتباطی در یک پروژه تیمی کمک کند یا از مشکلات بعدی جلوگیری کند.
کلید ثابت نگه داشتن این تغییرات، نوشتن و رسمی کردن مستندات است. البته لازم نیست مستندات کامل و دقیق باشد و تنها فهرست کوتاهی از نتایج به دست آمده راهگشاست.
اگر در یک تیم هستید، سعی کنید با همه تعامل داشته باشید و لیستی از کارهایی را که قرار است در آینده انجام دهید بنویسید تا بعداً چیزی را از دست ندهید. به خصوص در زمانی که همه چیز یک تجربه یادگیری است، جمع آوری جزئیات و مستندات به شما کمک می کند تا کار خود را با دقت بیشتری انجام دهید.
آخرین کلمه
در این مقاله سعی کردیم به طور خلاصه هفت تکنیک را معرفی کنیم که به شما کمک می کند پایه ای محکم در زمینه توسعه front-end بسازید.
یافتن رویکردی که برای شما بهترین کار را دارد مانند ورود به یک حوزه جدید است. استراتژی های این مقاله می تواند به شما کمک کند تا تجربه خود را افزایش دهید، مهارت های خود را بهبود بخشید و در نهایت به یک توسعه دهنده حرفه ای تبدیل شوید.