منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • 5 راه برای افزایش اثربخشی رزومه خود بدون دروغ گفتن

5 راه برای افزایش اثربخشی رزومه خود بدون دروغ گفتن

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
5 راه برای افزایش اثربخشی رزومه خود بدون دروغ گفتن

آیا تا به حال وسوسه شده اید که در رزومه خود دروغ بگویید؟ داده ها نشان می دهد که 80 درصد افراد در رزومه خود دروغ می گویند. اما برای اینکه خود را خوب جلوه دهید، لازم نیست در رزومه خود دروغ بگویید.

امروزه تکنیک‌های زیادی وجود دارد که جویندگان کار می‌توانند از آن برای افزایش تأثیر رزومه خود استفاده کنند و این کار را بدون گفتن حتی یک دروغ انجام دهند.

ابزارهای رایگان و آنلاین برای ایجاد رزومه

اکنون می توانید یک فایل رزومه حرفه ای و دوزبانه را بصورت آنلاین به صورت رایگان ایجاد و دانلود کنید.

در این مقاله تکنیک هایی را بیان می کنیم که می توانید در رزومه نویسی از آنها استفاده کنید و اعتبار سند بازاریابی خود را افزایش دهید.

1. از یک فرمت رزومه ساده استفاده کنید

ابتدا از یک قالب ساده استفاده کنید. انجام این کار نشان می دهد که شما توانایی دسته بندی و سازماندهی اطلاعات را برای مخاطبان خود دارید. در واقع این مهارت می تواند شما را از 99 درصد سایر متقاضیان متمایز کند و اثربخشی رزومه شما را افزایش دهد.

بسیاری از متخصصان استخدام از دیدن رزومه ای که به راحتی خوانده می شود و مخاطبانی (که خودشان هستند) در ذهن دارند لذت می برند. با این کار رزومه خود را با نمونه کار اشتباه نخواهید گرفت و سادگی آن خوانایی آن را بهبود می بخشد. اکثر استخدام‌کنندگان می‌دانند که مشاغل مختلف برای افراد نیازمندی‌های رزومه متفاوتی دارند و برخی از افراد در زمینه گرافیک و طراحی ممکن است از عناصر بصری خاصی استفاده کنند. بنابراین، اگر شغل شما ربطی به کار خلاقانه ندارد، نیازی به اغراق و استفاده بیش از حد از خلاقیت ندارید.

2. اغراق را کاهش دهید و بیشتر روی واقعیت ها تمرکز کنید

بدون دروغ گفتن اثربخشی رزومه را افزایش دهید

در مرحله بعد، هنگام ایجاد رزومه به عنوان و خلاصه رزومه خود توجه کنید. بسیاری از جویندگان کار وقتی ارزش این دو قسمت رزومه خود را درک نمی کنند، در این قسمت ها به شعارزدگی و اغراق روی می آورند. استخدام کنندگان همه این رفتارها را می شناسند و تحت تأثیر این اغراق ها قرار نمی گیرند.

برخی از کلماتی که نباید در رزومه و توصیفات خود بیاورید: «حل کننده مشکل»، «متخصص» و «رویاب‌پرداز». برای گنجاندن هر اصطلاحی در رزومه خود، باید تعریف آن را مرور کنید. اگر معنای آن کلمه با ویژگی های شما مطابقت ندارد، آن را از رزومه خود حذف کنید. سپس، به دنبال کلماتی باشید که ثابت کرده اند ارزش کار کردن برای شرکت را دارند.

اما علاوه بر کلمات و عبارات، مراقب صفت های فوق العاده باشید. به خاطر داشته باشید که استخدام کنندگان اغلب تحت تأثیر صفت ها قرار نمی گیرند، زیرا صفت ها معمولاً نظرات شخصی هستند و ارتباط چندانی با واقعیت ندارند. برخی از صفت های عالی عبارتند از: «برجسته»، «مشخص» و «بی نظیر».

فهرست این صفت ها کامل نیست. با این حال، می‌توانید نمونه‌هایی را که ما از کلماتی که در ظاهر مؤثر هستند، اما در نهایت توجه استخدام‌کنندگان را به خود جلب نمی‌کنند، مطالعه کنید. در واقع، استخدام‌کنندگان اغلب به دنبال شما هستند تا توانایی‌ها و ارزش‌های خود را به شما نشان دهید، نه اینکه فقط برای آن‌ها صفت فهرست کنید. پس اگر چنین کلمات و ویژگی هایی را در رزومه خود وارد کرده اید، آن ها را حذف کنید تا بتوانید شانس توجه و تاثیرگذاری رزومه خود را افزایش دهید.

3. تجربه کاری خود را به صورت ملموس در رزومه ارائه دهید

سوم اینکه به سوابق کاری خود نگاه کنید و آن را به گونه ای در رزومه خود بگنجانید که بتوانید کارفرما را متقاعد کنید که شما را برای مصاحبه دعوت کند. برای انجام این کار، می توانید مواردی را که با خواسته های کارفرما مطابقت دارد در رزومه مشخص کنید و موارد بی ربط یا منفی را بدون تحریف حقیقت حذف کنید.

ذکر سابقه کاری منفی باعث کاهش اثربخشی رزومه می شود. بنابراین، بسیاری از افراد از خود می‌پرسند که چگونه می‌توان این سوابق کاری را بدون تأثیر منفی روی رزومه وارد کرد. برای این کار می توانید مثال زیر را انجام دهید:

  • برای بیان ماندگاری اعضای تیم می توانید به جای « درصد کاهش در میزان استعفا» به «افزایش 90 درصدی حفظ تیم» مراجعه کنید.

آگهی استخدام در تهران

برای مشاهده آگهی استخدام در تهران و ارسال رزومه کلیک کنید.

کارفرمایان و مدیران استخدام به دنبال نقاط قوت شما هستند، بنابراین مهم است که به علایق آنها توجه کنید. همچنین، هیچکس از شما انتظار ندارد که بزرگترین شکست کاری خود را در رزومه خود ذکر کنید. به علاوه، استخدام کنندگان و مدیران استخدام دوست ندارند در دریایی از اطلاعات بی ربط غرق شوند.

هنگام درخواست شغل و هنگام ایجاد رزومه هرگز دروغ نگویید. برای اطمینان از صحت تمام اطلاعات رزومه خود، از خود بپرسید: “آیا می توانم این رزومه را در لینکدین به اشتراک بگذارم؟” اگر همکارانم این مطلب را در لینکدین بخوانند چه واکنشی نشان خواهند داد؟ اگر کسی در مورد محتوای این رزومه از من بپرسد، آیا آماده پاسخگویی به سوالات او هستم؟

4. نشان دهید که با چه کسی کار کرده اید

بدون دروغ گفتن اثربخشی رزومه را افزایش دهید

به جای متوسل شدن به دروغ و اغراق، دستاوردهای خود و تاثیر آنها را به اشتراک بگذارید.

یکی از بهترین تکنیک ها برای این کار، تکنیک «برندینگ وابسته» است. موقعیت شغلی را در نظر بگیرید که موقعیت کار با هنرمندان در شرح شغل ذکر شده است. فرض کنید شخصی این تخصص را دارد، اما در رزومه خود به آن اشاره نمی کند. این شخص می تواند افرادی را که با آنها کار کرده است (برندینگ وابسته) لیست کند و دستاوردهای آنها در کار با این افراد را ذکر کند. این شکل از برندسازی به او کمک می‌کند تا راحت‌تر برای آن فرصت شغلی درخواست دهد و در عین حال به عنوان فردی منحصر به فرد برای استخدام برجسته شود.

5. اطلاعات قدیمی را حذف یا به روز کنید

فردی را تصور کنید که در یک شرکت نوپا مشغول به کار است و پس از مدتی در یک شرکت معتبر استخدام می شود که به دلیل زمان بندی نامناسب شکست می خورد. آیا گنجاندن این نوع تجربه کاری در رزومه مشکلی ندارد؟ مطمئناً آوردن تجربه کاری از شرکتی که دیگر نام و نشانی ندارد کار درستی نیست. بنابراین این سابقه کاری را از رزومه خود حذف کنید.

در حالت دوم، تصور کنید که شخصی در یک کسب و کار مسئول طراحی محصول است. اولین محصول آن‌ها به یک نام معروف تبدیل شد، اما محصولات جدیدتر آن‌ها محبوبیت زیادی پیدا نکردند. اگر با گذشت زمان، محصولات جدید محبوبیت بیشتری پیدا کردند، قطعاً باید در رزومه از آنها نام برده شود و به عنوان مهمترین دستاوردها ذکر شود.

نقطه قوت هر رزومه حرفه ای حقایقی است که ارائه می کند، اطلاعات مرتبط و مثبتی که رزومه شامل آن می شود و در نهایت ساختار قانع کننده آن است. اگر وظایف این مقاله را انجام دهید، نیازی به دروغ گفتن در رزومه خود نخواهید داشت و وسوسه نمی شوید که این کار را انجام دهید.