روزهای سرد و زمستانی مشاغل ایرانی

روزهای سرد و زمستانی مشاغل ایرانی

کسب و کارهای ایرانی در روزها و ماه های اخیر با چالش های جدیدی مواجه شده اند. از این رو ایران تلنت با هدف تبادل تجربیات و اطلاع رسانی به کسب و کارها، نظرسنجی را از بین مدیران و کارشناسان در ایران انجام داده و اقدامات و راهکارهای برنامه ریزی شده اتخاذ شده در صنایع مختلف را مورد بررسی قرار داده است. این نظرسنجی بین چندین مدیر عامل، مدیران میانی و کارشناسان ارشد از مشاغل مختلف انجام شد.

قطعی اینترنت مشکل اصلی کسب و کار است

نتایج نشان می‌دهد که در ماه‌های اخیر، ۳۱ درصد از کسب‌وکارها تحت تأثیر «مشکلات مربوط به اختلالات و قطعی اینترنت»، ۲۰ درصد از جو روانی حاکم بر جامعه، ۱۷ درصد از کاهش تقاضا برای محصولات/خدمات قرار گرفته‌اند. و 16 درصد از کاهش بهره وری کارکنان است.

ابزارهای رایگان و آنلاین برای ایجاد رزومه

اکنون می توانید یک فایل رزومه حرفه ای و دوزبانه را بصورت آنلاین به صورت رایگان ایجاد و دانلود کنید.

تأثیر هر عامل بر صنایع

هر یک از این عوامل تأثیر کم و بیش بر هر صنعت داشته است. در بررسی های انجام شده از صنایع مختلف، به عنوان مثال در صنعت ساختمان، کسب و کارها تقاضا برای محصولات و خدمات خود را 29 درصد کاهش داده اند و دانشگاه ها 30 درصد تحت تأثیر جو روانی حاکم بر جامعه قرار گرفته اند.

استراتژی های شرکت ها برای مدیریت کارکنان

نتایج نشان می‌دهد که استراتژی شرکت‌ها برای مدیریت کارکنان در شرایط فعلی ۲۳ درصد «تشویق پرسنل به تمرکز بر امور جاری شرکت» و ۲۲ درصد «انعطاف‌پذیری برای مرخصی بیشتر» و ۱۷ درصد «نقش مردم برای ایجاد آگاهی درباره» است. . «تغییر ساعت کار» 11 درصد و «تعلیق چند روزه شرکتی» 4 درصد دیگر مشاغل در ایران را به خود اختصاص داده است.

عده ای به جای موارد دیگر به این موارد اشاره کرده اند:

  • “همدلی و همدلی با مردم”
  • “دانش منطقی برای کارکنان”
  • “تعلیق کار تا بهبود شرایط موجود”
  • ممنوعیت صحبت های سیاسی و برگزاری جشنواره ها و فعالیت های سازمانی
  • “جلسه پرسش و پاسخ در محیط شرکت”
  • “تغییر وضعیت در تیم های وظیفه و پروژه”

مشاغل استخدام شده توسط مشاغل

نتایج این نظرسنجی نشان داد که 32 درصد از وظایف به کار گرفته شده توسط کسب و کارها «به دنبال راه حل های جایگزین برای اختلالات و قطعی اینترنت» بودند، 24 درصد به طور فعال تداوم کسب و کار را بررسی می کردند و 14 درصد «مکث برای جذب کارمندان جدید» بودند. همچنین 12 درصد اقدام خاصی انجام نداده اند و 9 درصد نیز تصمیم به اخراج گرفته اند.

به جای سایر موارد، به این موارد نیز اشاره شده است:

  • “استفاده از بسترهای ارتباطی بین سازمانی”
  • “توسعه زیرساخت ها و برنامه ریزی برای استقلال از شرایط سیاسی ایران”
  • “برنامه احداث شعبه در خارج از ایران و انتقال بخشی از تجارت”
  • «تعریف خدمات جدید با توجه به شرایط و تغییر استراتژی سازمان»
  • “جذب مشتری از پلتفرم های جدید و متفاوت”
  • “توسعه فعالیت ها و بازارها”
  • “محصولات جدید”

برنامه صنایع مختلف با توجه به شرایط موجود

30 درصد از طرح اتخاذ شده در صنعت کالاهای مصرفی که به سرعت در حال رشد است، بررسی تداوم فعالیت های تجاری بود. همچنین صنعت ساختمان با 18 درصد بیشترین میزان تعدیل را نسبت به سایر صنایع دارد.

دلیل توقف استخدام

در ادامه این گزارش دلایل تعلیق استخدام در بنگاه‌های اقتصادی بررسی می‌شود که عبارتند از: «نامشخص بودن وضعیت کسب‌وکار در ماه‌های آینده» ۴۱ درصد، «وضعیت اینترنت» ۲۳ درصد و «عدم تمرکز بر موضوع» «استخدام» به دلیل اولویت‌بندی سایر موارد» 23 درصد و «دریافت رزومه به دلیل شرایط حاکم» 12 درصد دلایل اصلی هستند.

تأثیر رویدادهای اخیر در کدام حوزه بارزتر بوده است؟

در این نظرسنجی از مردم نیز پرسیده شده که تاثیر اتفاقات اخیر در کدام بخش بیشتر مشهود بوده است؟ 31 درصد از شرکت کنندگان به «ترس، ناامیدی و افسردگی جامعه جوانان» و 22 درصد به «مشکلات مالی مشاغل کوچک و خانگی» اشاره کردند. 17 درصد نیز «مهاجرت فزاینده نخبگان و رقیق شدن گروه‌های با درآمد پایین» را مهم‌ترین تأثیر رویدادهای اخیر بر کسب‌وکارها دانستند. «تعدیل نیروی انسانی و افزایش بیکاری در کشور» نیز با 11 درصد به عنوان یکی از اثرات اصلی وضعیت فعلی پیش بینی شده است.

کدام مشاغل بیشترین بحران اشتغال را داشته اند؟

این گزارش حاکی از آن است که 95 درصد از شرکت ها تحت تأثیر حداقل 25 درصد از رویدادهای اخیر قرار گرفته اند. گروه شغلی «طراحی و گرافیک» با کاهش 43 درصدی اشتغال، بیشترین زیان ده ماه های گذشته را به خود اختصاص داده است. جالب اینجاست که گروه های شغلی پرطرفدار مانند برنامه نویسی و بازاریابی نیز کاهش قابل توجهی در اشتغال داشته اند. پس از طراحان گرافیک، حوزه تحلیل با 36 درصد کاهش تقاضا، امور اداری و اداری با 32 درصد، بازاریابی و تبلیغات با 29 درصد، حسابداری و حسابرسی با 25 درصد، داروسازی با 24 درصد بیشترین اشتغال را تجربه کرده است. بحران

کاهش میزان اشتغال در صنایع مختلف

شرکت های «رسانه و نشر» بیشترین کاهش اشتغال را در بین صنایع تجربه کردند. «نیروگاه‌ها»، «انبارها»، «بیمارستان‌ها» و «شرکت‌های ساختمانی» نیز جذب خود را به میزان قابل توجهی کاهش داده‌اند.

کاهش اشتغال در سطوح مختلف سازمانی

به طور کلی این روزها جذب نیروی متخصص ۲۶ درصد کاهش یافته است. استخدام مدیران نیز 19 درصد کاهش داشته است.

شرکت های کوچک بیشترین آسیب را متحمل شدند

با توجه به اتفاقات اخیر، عدم اشتغال در شرکت های مختلف بیشتر معطوف به شرکت های کوچک بوده است. به همین دلیل شرکت های زیر 50 نفر اشتغال خود را 30 درصد کاهش داده اند. این رقم برای شرکت‌های متوسط ​​(شرکت‌هایی با 50 تا 500 کارمند) به منفی 23 درصد و برای شرکت‌های بزرگ (شرکت‌هایی با بیش از 1000 کارمند) به منفی 12 درصد می‌رسد.

گزارش تحلیلی ایران تلنت از بازار کار ایران

ایران تلنت گزارش های اقتصادی خود از وضعیت بازار کار در ایران را به صورت رایگان در اختیار افراد و بنگاه های اقتصادی قرار می دهد تا بر اساس این گزارش های آماری و تحلیلی، استراتژی های مناسبی را برای سازمان خود اتخاذ کنند.