انواع مختلف مدیران و نحوه کار با آنها

انواع مختلف مدیران و نحوه کار با آنها

در زندگی یک کارمند، کار با مدیران و رؤسا بخشی طبیعی از چرخه کاری است. چه یک شغل معمولی دارید که از ساعت 8 صبح شروع می شود و تا ساعت 5 بعد از ظهر ادامه دارد و باید به یک مدیر گزارش دهید، یا به عنوان یک فریلنسر کار می کنید که باید به مشتریان گزارش دهید، بدانید مهم است که بدانید چگونه با مدیران خود ارتباط برقرار کنید. ملاقات و گپ زدن.

در این مقاله، ما به شما کمک می کنیم تا با انواع مختلف مدیر و نحوه کار با مدیری که ممکن است داشته باشید (یا در آینده داشته باشید) آشنا شوید.

مدیر نوع اول: معتاد به کار

یک مدیر معتاد به کار ساعات زیادی از روز را به کار اختصاص می دهد. او گاهی حتی در آخر هفته ها دست از کار نمی کشد و به نظر می رسد انرژی بی پایانی دارد. همگام شدن با یک مدیر معتاد به کار می تواند تلاش زیادی را بطلبد، اما تلاش اضافی زمانی ارزشش را دارد که شما و تیمتان بتوانید زودتر از موعد به اهداف برسید.

کلید همگام شدن با یک مدیر معتاد به کار، یافتن تعادل مناسب بین کار و زندگی است. برای کنار آمدن با چنین مدیری می توانید حد و مرزی بین کار و خانه تعیین کنید تا کار و زندگی شخصی تان با هم قاطی نشوند و از آن رنج نبرید. مانند هر انسان دیگری، حتماً عصرها، تعطیلات آخر هفته و تعطیلات را برای شارژ مجدد استراحت کنید و سپس زمانی که در دفتر هستید 100 درصد وقت و توجه خود را به مدیر خود اختصاص دهید.

مدیر نوع دوم: محافظه کاران

اگر می بینید که مدیر شما ترجیح می دهد کارها را به روشی که همیشه انجام می داده انجام دهد و تمایلی به تغییر ندارد، باید بگوییم که شما با یک مدیر سنتی روبرو هستید.

تحت تعلیم یک مدیر سنتی، روش های آزمایش شده و واقعی برای حل مشکلات رایج را یاد خواهید گرفت. در حالی که فکر کردن خارج از چارچوب و ایده پردازی هنگام کار با این نوع مدیران می تواند دشوار باشد، خوب است بدانید که یک مدیر سنتی محیط کاری بسیار امنی را برای کارمندان خود فراهم می کند که در آن خطرات نقش کمتری دارند.

مدیر نوع سه: حرفه ای یا تکنسین

گاهی اوقات، همکار شما ممکن است در سازمان ارتقا یابد و به عنوان مدیر انتخاب شود. در بیشتر موارد، این نوع مدیر یک حرفه ای یا تکنسین است که در مدیریت تیم شما مهارت بالایی دارد و می تواند وظایف محول شده به تیم را به خوبی انجام دهد.

برای کار با این دسته از مدیران باید صبور باشید، زیرا آنها جدا از اینکه در کارشان استعداد زیادی دارند، به مرور نحوه مدیریت افراد را نیز یاد می گیرند. داشتن صبر و حوصله شما را قادر می سازد تا در آینده از تجربیات و تخصص اینگونه مدیران بهره ببرید.

مدیر نوع چهار: مدیر میکرو

اگر مدیر شما دائماً تک تک قسمت های کوچک پروژه شما را زیر نظر دارد، باید بدانید که با یک مدیر خرد سر و کار دارید. در حالی که مدیریت خرد می تواند معایب زیادی داشته باشد، گاهی اوقات این که بدانید شخصی به پشت شما دست می زند و قدم به قدم پیشرفت شما را دنبال می کند، آرامش بخش است.

هنگام کار با یک مدیر خرد، در مورد گزارش های روزانه، هفتگی و ماهانه، نقاط عطف یا سایر جزئیات فعال باشید، حتی قبل از اینکه مدیر بگوید.

مدیر نوع پنج: تعیین کننده هدف

بسیاری از مدیران بر اساس اهداف تعیین شده توسط خود یا مافوق خود، تیم خود را هدایت می کنند. اگر با مدیری کار می کنید که در تعیین اهداف مهارت دارد، کار خود را حول اهدافی متمرکز کنید که برای آنها اهمیت بیشتری دارد.

زمانی که پیشرفت را گزارش می‌کنید، مطمئن شوید که به اهداف تعیین‌شده توسط مدیر و آنچه تیم در تلاش برای دستیابی است، مربوط می‌شود.

مدیر نوع شش: آلفا

برخی از مدیران به طور طبیعی با ویژگی های رهبری متولد می شوند و به همین دلیل، روزی آنها را در صندلی مدیریت خواهید دید. این مدیران، مدیران آلفا نامیده می شوند و دارای ویژگی های شخصیتی خاصی هستند که اغلب آنها را واجد شرایط رهبری تیم می کند.

برای کار با یک مدیر آلفا، باید به رهبری و مدیریت آنها احترام بگذارید و آنچه را که آنها سعی دارند به شما آموزش دهند پذیرا باشید. وقتی با چنین مدیرانی کار می کنید، اگر بیشتر درگیر کار گروهی شوید، شما را زیردست خواهند گرفت.

مدیر نوع هفت: جزئیات گرا

اگر مدیری دارید که در ریزترین جزئیات گرفتار می شود، احتمالاً مدیر شما فردی جزئیات محور است. برای کار با مدیری که به جزئیات کوچک اهمیت می دهد، زمان بیشتری را صرف ایجاد یک ارائه جذاب یا اضافه کردن چیز خاصی به پروژه کنید. آنها متوجه این موارد می شوند و احترام زیادی برای شما قائل می شوند.

مدیر نوع هشت: تمرکز بر اعداد

برخی از مدیران بیش از هر چیز به «اعداد» اهمیت می دهند. این اعداد می توانند شامل فروش، بازدید، روزهای موفقیت یا سایر معیارها باشند.

برای کار با یک مدیر متمرکز بر اعداد، درک کنید که آنها به چه اعدادی اهمیت می دهند و سپس کارهای روزمره خود را بر کمک به آنها برای بهبود این اعداد متمرکز کنید.

مدیر نوع نهم: مشغول

کارفرمایان پرمشغله همیشه مشغول یک پروژه، جلسه، طوفان فکری یا گزارش هستند. این ویژگی می تواند برای کارمندانی که به دنبال استقلال هستند چیز خوبی باشد و به شما این فرصت را می دهد که پروژه های مهم خود را به راحتی پیش ببرید.

برای کار با یک مدیر پر مشغله، نمی توانید یک جلسه بدون برنامه داشته باشید. برای برگزاری جلسه تاریخی را در تقویم تعیین کنید و برای یک جلسه کارآمد و موثر آماده شوید.

نوع مدیر شماره ده: ساکت

بالاخره به مدیران ساکت می رسیم. برخی از روسا دوست دارند کارشان را با سرشان پایین انجام دهند و اگر از نوع اجتماعی نیستند، این می تواند برای شما یک موهبت باشد.

برای کار با یک مدیر ساکت، ممکن است لازم باشد یاد بگیرید که به موقع به آنها بازخورد بدهید و از طریق ایمیل، Slack یا ابزارهای دیگر با آنها ارتباط برقرار کنید.

چه نوع مدیری دارید؟

ممکن است انواع مدیران بیشتر از تعداد ذکر شده باشد، اما در نهایت کار با هر یک از این نوع مدیران یک چالش سرگرم کننده و هیجان انگیز است. هنگام استخدام در یک سازمان، مطمئن شوید که برای تعیین نوع مدیری که قصد دارید با او کار کنید و بهترین تعامل را با آنها داشته باشید، وقت بگذارید.

انحصاری کارفرمایان: با بانک رزومه 1.5 میلیونی IranTalent یک استخدام موفق را تجربه کنید.

با مشاوره رایگان و دسترسی به بانک رزومه کارشناسان ایرانتالنت، فرصت استخدام بهترین افراد را دارید، کافیست با لینک زیر ثبت نام کنید.