اندازه‌گیری عملکرد و KPI برای تولید محتوا

اندازه‌گیری عملکرد و KPI برای تولید محتوا

هنگام استفاده از محتوای وب برای بازاریابی محصولات و خدمات، درک اثربخشی و اندازه گیری عملکرد تیم محتوا کلید موفقیت شما است. KPI بازاریابی محتوا اندازه گیری است که به شما کمک می کند موفقیت کمپین های خود را ارزیابی کنید و در صورت لزوم استراتژی های محتوای خود را تنظیم کنید. اگر در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کنید، یادگیری این معیارها برای تدوین استراتژی محتوا و تقویم بسیار مفید خواهد بود. علاوه بر این، تسلط بر شاخص های کلیدی عملکرد محتوا می تواند گام مهمی در مسیر شغلی محتوا باشد و به شما در درک بازاریابی دیجیتال کمک کند. در این مقاله اصول اولیه KPI های بازاریابی محتوا را بیان کرده ایم.

KPI بازاریابی محتوا چیست؟

KPIهای بازاریابی محتوا مقادیر و اعدادی هستند که برای تعیین موفقیت محتوای خود مانند ویدیوها، مقالات و پست ها اندازه گیری می کنید. هنگامی که محتوای با کیفیت و مرتبط با صنعت تولید می کنید، باید برای نظارت بر عملکرد آن زمان بگذارید تا مطمئن شوید که به رشد کسب و کار شما کمک می کند. اما اگر نمی‌دانید کدام شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) را باید ردیابی کنید، ممکن است برای مشاهده عملکرد محتوای خود مشکل داشته باشید. به علاوه، وقتی شروع به اندازه‌گیری عملکرد محتوا می‌کنید، درک اینکه کدام محتوا با کاربران شما درگیر است، آسان‌تر می‌شود. انواع مختلفی از KPI برای تیم محتوا وجود دارد. از معیارهایی که بر رفتار کاربر تمرکز دارند تا معیارهایی که بر نتایج مالی کمپین های بازاریابی دیجیتال شما تمرکز دارند.

چرا KPIهای بازاریابی محتوا مهم هستند؟

استفاده از KPI برای ردیابی کمپین های بازاریابی محتوای شما بسیار مهم است زیرا گزارشی از نحوه تعامل مخاطبان با محتوایی که تولید می کنید به شما می دهد که می توانید از آن برای تنظیم استراتژی های محتوای آینده خود استفاده کنید. می توانید محتوایی را انجام دهید و تولید کنید که بازدیدکنندگان بیشتری را جذب کند. درآمد برای کسب و کار شما استفاده از KPI همچنین گزارشی مستند از میزان اثربخشی کمپین های محتوایی به شما می دهد که می توانید از آن برای جذب مشتریان بیشتر و ارتقای خدمات خود استفاده کنید. علاوه بر این، کارفرمایان و مدیران بازاریابی در هنگام استخدام تولیدکنندگان محتوا همیشه در مورد شاخص های کلیدی عملکرد محتوا سوال می کنند و این یکی از معیارهای مهم آنها برای استخدام افراد در این زمینه کاری است.

14 نوع KPI بازاریابی محتوا

در اینجا 14 KPI بازاریابی محتوا وجود دارد که به شما کمک می کند تأثیر محتوای خود را اندازه گیری کنید:

1. نظرات

تعداد نظرات بینندگان در مورد محتوای شما نشانگر خوبی است که نشان می دهد چند نفر با محتوای شما درگیر و درگیر شده اند. البته، توجه به این نکته مهم است که هنگام ردیابی و نظارت بر نظرات مخاطبان به عنوان KPI، نظرات تولید شده واقعی و ارگانیک از ربات ها را فیلتر کنید و آنها را با میانگین تعداد نظرات پست های قبلی مقایسه کنید تا رشد را اندازه گیری کنید. شناسایی پست‌ها و محتوایی که بیشترین نظرات را دارند می‌تواند به شما نشان دهد که کدام محتوا بیشترین توجه و تعامل را از سوی مخاطبان هدف شما دریافت می‌کند.

2. به صفحه خود لینک دهید

هنگامی که سایر وب سایت ها به محتوای شما لینک می دهند، می تواند بازدیدکنندگان را به صفحه شما هدایت کند و اثربخشی آن را به عنوان یک ابزار بازاریابی افزایش دهد. لینک های ورودی نیز ابزاری موثر برای افزایش اعتبار شما به عنوان تولید کننده محتوا هستند که می توانند رتبه بندی جستجوی ارگانیک شما را بهبود بخشند. برخی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ به طور خودکار زمانی که سایت های دیگر به صفحه شما پیوند می زنند، ردیابی می کنند و جمع آوری جزئیات مربوط به این KPI را برای شما آسان می کند.

3. هزینه جذب مخاطب

برای پاسخ به این سوال که آیا از یک کمپین بازاریابی محتوا درآمد کسب می کنید یا خیر، ابتدا باید بدانید که جذب هر مشتری چقدر هزینه دارد. اطلاعاتی در مورد هزینه های خود برای ایجاد محتوا، میزبانی وب سایت، هزینه های تبلیغات و جذب ترافیک برای سرنخ ها جمع آوری کنید. دانستن هزینه های جذب مشتری می تواند به شما کمک کند تا استراتژی های کارآمدتری برای ایجاد محتوا و ارتباط با مشتریان پیدا کنید.

4. نرخ کلیک

نرخ کلیک تعداد دفعاتی است که بازدیدکننده روی لینکی در محتوای شما کلیک می کند. با ردیابی و نظارت بر نرخ کلیک، می توانید اثربخشی محتوای خود را درک کنید و ببینید کدام استراتژی های تولید محتوا بیشترین علاقه را در بین بینندگان ایجاد کرده است.

5. نرخ پرش

نرخ پرش شما درصد بازدیدکنندگانی است که پس از بازدید اولیه صفحه را ترک می کنند. عوامل زیادی می توانند باعث نرخ پرش شوند. از جمله محتوایی که جذاب نیست، همراه با صفحات کم بارگذاری یا رابط کاربری غیرقابل دسترسی. بررسی منظم نرخ پرش می‌تواند به شما کمک کند تا بفهمید چرا مخاطبان شما با محتوای شما درگیر نیستند.

6. CTA مانیتورینگ

هدف نهایی محتوای وب در صنعت بازاریابی، تشویق کاربران به انجام اقداماتی مانند خرید یک محصول یا ثبت نام در لیست ایمیل است. در صورت امکان، این شاخص ها را ردیابی کنید تا ببینید محتوای شما تا چه حد باعث واکنش بینندگان شده است. بسیاری از تولیدکنندگان محتوا فراخوانی برای اقدام یا CTA را در ابتدا یا انتهای متن خود قرار می دهند و بینندگان را تشویق می کنند تا اقدام مورد نظر را انجام دهند. ویجت ها و ابزارهای زیادی وجود دارد که می توانید از آنها برای ردیابی رفتار کاربران و پیگیری اقدامات آنها استفاده کنید.

7. زمان چرخه فروش

این شاخص به دنبال پاسخ به این سوال است که “بینندگان از مشاهده محتوا تا خرید یک محصول چه مدت زمان صرف کرده اند؟” به عنوان مثال، پس از اینکه یک مشتری بالقوه صفحه رسانه های اجتماعی شما را دنبال می کند، ممکن است به طور متوسط ​​در طول یک هفته قبل از کلیک بر روی یکی و خرید، پنج پست را ببیند. درک این اطلاعات می تواند به شما در طراحی و اجرای کمپین های خود کمک کند.

8. از Unique دیدن کنید

درک تعداد بازدیدکنندگان منحصر به فرد وب سایت به شما بینشی می دهد که چه تعداد از افراد محتوای شما را در یک بازه زمانی معین مشاهده کرده اند. این اطلاعات به شما امکان می دهد رشد و محبوبیت خود را در بین مخاطبان جدید پیگیری کنید. هنگامی که از قبل یک پایگاه مخاطب طولانی مدت دارید، شناسایی بازدیدهای منحصر به فرد صفحه می تواند به رشد صفحه شما کمک کند.

9. محتوا را دانلود کنید

اگر محتوای قابل دانلودی مانند کتاب الکترونیکی، اینفوگرافیک یا ویدیو دارید، تعداد دانلودها و ذخیره‌ها را دنبال کنید. دانلودها یک KPI مفید برای بازاریابی محتوا هستند زیرا نشان دهنده سطح پیشرفته علاقه مخاطبان به اطلاعات هستند. وقتی مردم چیزی را دانلود می کنند، معمولاً می خواهند آن را برای خود نگه دارند یا با دیگران به اشتراک بگذارند.

10. تعداد فالوورها

تعداد افرادی که برای مشاهده محتوای شما یا دنبال کردن صفحه شما ثبت نام می کنند، نشانه موفقیت شماست. دنبال‌کنندگان در رسانه‌های اجتماعی، مشترکین لیست‌های ایمیل یا افرادی که روی اعلان‌های فشاری شما کلیک می‌کنند، همه معیارهای مفیدی برای ارزیابی محتوا هستند. برای تعیین نسبت فالوورهایی که واقعاً محتوای شما را مشاهده می کنند، می توانید کل فالوورهای خود را با میانگین بازدیدها و میزان مشارکت پست های خود مقایسه کنید. همچنین مهم است که رشد خود را در طول زمان پیگیری کنید تا مطمئن شوید که پلتفرم شما در حال رشد است و طرفداران جدیدی جذب می کند.

1 1 رفتن به صفحه

ثبت تعداد بازدیدهای صفحه اطلاعات مفیدی در مورد موضوعاتی که کاربران از آنها لذت می برند و با آنها درگیر هستند به شما می دهد. نظارت بر بازدیدهای صفحه خود در مقابل فروش محصول و نرخ تبدیل می تواند به شما در ایجاد یک استراتژی بازاریابی موثر و کارآمد کمک کند. همچنین می‌توانید کل بازدیدهای صفحه خود را با بازدیدهای منحصر به فرد صفحه مقایسه کنید، که به شما بینشی می‌دهد که افراد چقدر محتوای شما را مشاهده یا دوباره می‌خوانند.

12. منابع ترافیک

در کنار دریافت مقدار مشخصی از ترافیک به وب سایت شما، درک منبع این بازدیدها نیز مهم است. از ابزارهای تحلیلی استفاده کنید تا ببینید محتوای شما از لینک های ورودی، جستجوهای ارگانیک، تبلیغات کلیکی، رسانه های اجتماعی و سایر منابع چه تعداد بازدیدکننده دارد. ردیابی منبع ترافیک به محتوای شما به شما این ایده را می دهد که کدام اشکال بازاریابی محتوا مؤثرتر بوده و بهترین کار را داشته است.

13. صفحه اشتراک گذاری

یکی از اهداف اصلی بازاریابی محتوا این است که سهمی از مخاطبان برای پخش محتوا در شبکه شخصی آن شخص به دست آورید. تعداد افرادی که هر یک از مطالب و پست های شما را به اشتراک می گذارند را ثبت کنید تا ببینید مخاطبان شما کدام دسته از محتوای شما را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک می گذارند. این می تواند به شما در فرآیند انتخاب کمک کند تا بتوانید محتوای جالبی ایجاد کنید که جرقه گفتگو را ایجاد کند.

14. زمان بازدیدکنندگان در صفحه

اندازه‌گیری زمانی که هر بازدیدکننده برای مرور وب‌سایت یا صفحه وب شما صرف می‌کند، می‌تواند به شما ایده دهد که چه چیزی و چقدر برای جلب توجه مخاطبان خود نیاز دارید. به عنوان مثال، اگر یک بازدیدکننده به طور متوسط ​​سه دقیقه را در وب سایت شما صرف کند، پس می دانید که باید در سه دقیقه اول پس از خواندن مقالات خود، تماس برای اقدام (CTA) خود را قرار دهید.